top of page

di 24 mei

|

MFC Het Dorpshuis

Workshop pedagogiek

Pedagogiek krijgt in toenemende mate aandacht binnen de sportcontext. De sportvereniging wordt – naast het gezin en de school - zelfs het derde opvoedmilieu genoemd door NOC*NSF. Een zeer waardevol maar gratis workshop voor jeugdtrainers, jeugdleiders en bestuur.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop pedagogiek
Workshop pedagogiek

Tijd en locatie

24 mei 2022, 19:00 – 21:00 CEST

MFC Het Dorpshuis, Middelzand 3504, 1788 ES Julianadorp, Nederland

Over het evenement

Iedereen plezier in sport met een goed pedagogisch sportklimaat. De vereniging:  "Het derde opvoedmilieu"? 

Dat is een stevige uitspraak die ongetwijfeld veel vragen op zal roepen bij menig verenigingsbestuurder. Toch sport meer dan 70 procent van de basisschoolkinderen op wekelijkse basis bij een sportvereniging. Door dit gegeven feit valt niet te ontkennen dat veel bestuurders vroeg of laat te maken krijgen met vraagstukken over dit thema. Maar waar begin je? Hoe maak je jouw sportvereniging nou ‘pedagogischer’? En welke voordelen levert het jouw club op? 

Op donderdag 3 februari gaat Annejan Alberts, verenigingsadviseur bij Team Sportservice en gespecialiseerd in pedagogiek, samen met jou op zoek naar antwoorden. In 1,5 uur gaan we een pedagogisch denkkader behandelen dat jou houvast kan geven om de sportclub pedagogisch te doorgronden. Daarnaast gaan we vooral ook aan de slag om het denkkader toe te passen. Daarbij wordt er samengewerkt met andere aanwezigen, zodat je van elkaar kan leren. De workshop is speciaal bedoeld voor verenigingsbestuurders, jeugdcommissieleden en jeugdtrainers.

Inloop vanaf 19:15

Tickets

  • Workshop pedagogiek

    Een gratis maar waardevolle workshop voor jeugdtrainers/begeleiders, jeugdcommissie en bestuur. Koffie en thee bij binnenkomst is gratis.

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page